Blaren

Blaren door nieuwe schoenen? Laat je grote dag niet verpesten !

6 minuten om te lezen
Blaren door nieuwe schoenen? Laat je grote dag niet verpesten ! Blaren door nieuwe schoenen? Laat je grote dag niet verpesten ! Blaren door nieuwe schoenen? Laat je grote dag niet verpesten !

Jouw speciale dag is eindelijk gekomen. Het kan een bruiloft, reünie, feestje of je eerste dag op een nieuwe baan zijn, maar het is eindelijk zover.

Je hebt je al heel lang voorbereid. Je kocht een nieuwe outfit. Je ging een paar keer extra sporten. Je hebt zelfs een nieuw kapsel. En na dagenlang winkelen heb je het perfecte paar schoenen gevonden.

Ze zijn niet te gekleed, niet te casual en ze zien er geweldig uit met je outfit. Ze geven je het gevoel dat je een miljoen euro waard bent. Niets kan je tegenhouden in deze schoenen.

Dus, nu ben je klaar voor de grote gelegenheid. Wat kan er misgaan?

Helaas brengt je perfect gloednieuw paar nieuwe schoenen… een pijnlijke blaar mee. Deze kan zich heel snel ontwikkelen. We weten wat je denkt, Waarom ik? Waarom vandaag?

Nieuwe schoenen moeten vaak worden gedragen om zich aan te passen aan je voeten. De druk en de wrijving tussen je nieuwe schoen en je voet veroorzaken die pijnlijke en vervelende blaar – en dat kan je speciale dag verpesten.

Stel je voor:

Het is je trouwdag en je wilt stralen van geluk, al je gasten met een glimlach begroeten en de hele nacht dansen met je partner terwijl je omringd bent door familie en vrienden.

Maar nu je een blaar hebt, is elke stap die je neemt ondraaglijk pijnlijk. De gewone pleister die je tante in haar portemonnee voor je voet gevonden heeft, is niet voldoende. Je zit aan de eerste tafel, kijkt naar al je gasten die dansen en wenst dat je een extra setje voeten had.

De druk en de wrijving die ontstaat tussen je nieuwe schoen en je voet veroorzaken die pijnlijke en vervelende blaar - en dat kan je speciale dag verpesten.
Aanbevolen voor jou
Blaren

Hoe voorkom en behandel je blaren ontstaan door het dragen van nieuwe schoenen?

Of stel je voor dat het je eerste dag van een nieuwe baan is. Je wilt beginnen met de juiste energie en een ‘can-do’ houding. Het is 9:30 en je hebt al een blaar.

Je nieuwe baas loopt met je door het kantoor en de pijn van je linkervoet is vreselijk. Het wordt moeilijk voor je om de pijn te verbergen; moeilijk voor je om te glimlachen naar al je nieuwe collega’s en nog moeilijker om je te concentreren op het werk dat je doet.

Op een dag dat niets je zou mogen tegenhouden, wil je alleen maar je schoen uittrekken en je verstoppen tot het tijd is om naar huis te gaan.

We hebben allemaal al een gelijkaardige situatie meegemaakt. In plaats van op wolkjes te lopen, zit je met de pijn van die blaar. Je schudt geen handen, ontmoet geen nieuwe mensen, je lacht niet, je bent gewoon niet jij! Blaren kunnen van een ongelofelijke dag een pijnlijke teleurstelling maken.

Hoe kan ik blaren vermijden bij het dragen van nieuwe schoenen

Wees nooit bang, met de Anti-blaren Sticks en blarenpleisters kun je voorkomen dat blaren je speciale dag weer verpesten.

  • Zodra je voelt dat er een plekje op je voet geïrriteerd is, breng dan onmiddellijk de Anti-blaren Stick aan om de wrijving te verminderen,
  • of als er al een blaar is, gebruik dan een blarenpleister om de pijn te verlichten en de wond te beschermen.

Het is een snelle en eenvoudige manier om je voeten te redden en je niet te laten afremmen door een blaar. Bij een volgende speciale gelegenheid waarbij je gloednieuwe schoenen nodig hebt, zal niets je tegenhouden.